In incununarea rezidentei pe care o au impreuna vara aceasta in clubul Hi din Ibiza, Armin van Buuren si perechea house Sunnery James & Ryan Marciano anunta “You Are”.

Pe cat de neobisnuita este aceasta colaborare, pe atat de intrigant suna rezultatul final al “You Are”, piesa pe care Armin van Buuren si Sunnery James & Ryan Marciano au produs-o impreuna pentru a marca si totodata pentru a promova seria de evenimente saptamanale pe care le sustin impreuna, vara aceasta, in Hi Ibiza. Turn it up!

Armin van Buuren and Sunnery James & Ryan Marciano – You Are (varianta radio)

Chiar daca nu are nicio treaba cu stilul trance, cel care l-a consacrat pe Armin van Buuren si pe care acesta il promoveaza in cadrul emisiunii sale saptamanale cu acelasi nume, “You Are” se regaseste pe abia anuntata compilatie A State of Trance Ibiza 2017.

Colaborarea cu Sunnery James & Ryan Marciano e pe CD-ul 2, printre multe exclusivitati pe care olandezul ni le-a pregatit odata cu lansarea noului sau volum de vara. Oricum, despre aceasta compilatie vom vorbi pe larg zilele viitoare. Pana atunci, trebuie sa stiti ca acele remarci si cuvinte sexy din “You Are” ii apartin lui Maxi Jazz, nimeni altul decat solistul Faithless. Interesanta combinatia, nu? 🙂

Cu Armin van Buuren si Sunnery James & Ryan Marciano ne vom intalni peste doua saptamani, la Untold 2017, acolo unde cele doua nume vor urca pe scena principala in cea de-a treia seara de festival.

Cum suna pentru voi aceasta colaborare?