La 71 de ani, Cher a primit premiul pentru întreaga carieră (ICON Award) în cadrul galei Billboard Music Awards 2017. Celebra cântăreață a cântat două melodii în cadrul evenimentului, fiind pentru prima dată în ultimii 15 ani când interpretează în cadrul unei ceremonii de premiere.

Cher este o legendă vie a muzicii pop internaționale. Cariera ei se întinde pe șase decade, fiind singurul artist care a avut un single Number One în fiecare decadă din anii “60 până în anii 2010, potrivit Billboard.

Cu prilejul ceremoniei Billboard Music Awards de pe 21 mai 2017, Gwen Stefani i-a înmânat trofeul ICON. Cher le-a mulțumit tuturor colaboratorilor săi de-a lungul timpului, printre care producătorului Phil Spector, compozitoarei Diana Warren, care i-a compus printre altele hitul “If I Could Turn Back Time”, lui David Geffen (fondatorul Geffen Records) și lui Rob Dickins, responsabil pentru construcția piesei “Believe”.

“Încă de la vârsta de 4 ani, mi-am dorit să fac ceea ce fac de 53 de ani!”, a declarat cântăreața ce împlinise cu o zi în urmă 71 de ani.”

Cher a interpretat ulterior cele două hituri menționate mai sus: “Believe” lansat în 1998 și “If I Could Turn Back Time” din 1989. Single-ul “Believe” a petrecut patru săptămâni pe prima poziție în clasamentul Billboard Hot 100, comercializându-se în peste 20 milioane de exemplare în întreaga lume.

Artista a purtat două vestimentații în tiparele sale consacrate – semitransparente, sclipitoare sau acoperite cu diamante. Urmăriți câteva cadre video disponibile via youtube: